Loading...
DEPRESIJA2020-07-23T12:49:09+02:00

Depresija

Na Antistres kliniki dr. Koželj vam ponujamo strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije  v okviru Depresije. V okviru svoje dela uporabljamo tudi metodo EMDR. Vključujemo sodobna spoznanja s področja kvantne fizike, uporabo teorije enotnega polja ter novejša dognanja na področju delovanja srca kot »psihičnega« organa.

depresija-antistres-klinika2

INDIVIDUALNA POMOČ PRI DEPRESIJI

Depresija je duševna motnja, za katero je značilna prodorna in vztrajna potlačenost, ki jo spremljata nizka samozavest in izguba zanimanja/veselja do sicer prijetnih dejavnosti.

Simptomi depresije so: izguba energije, močni občutki krivde, občutki ničvrednosti, psihomotorična vznemirjenost ali zavrtost, težave s koncentracijo, brezup, samomorilne misli ali poskus samomora, občutek nemoči, motnje spanja, neodločnost.

Ob pomoči certificiranega psihoterapevta posameznika nauči praktičnih tehnik, kako premagati negativno razmišljanje in katere vedenjske vzorce uporabljati pri boju z depresijo. Terapija pomaga tudi odkrivati korenine depresije, pomaga razumeti, zakaj se počutimo na določen način, kakšni so naši sprožilci za depresijo in kaj lahko storimo, da nam bo bolje in da ostanemo zdravi.

IZOBRAŽEVANJA IN NOVICE